GODT NYTÅR 2018 !

Inden Julen helt forsvinder, sender jeg min familie, mine venner og læserne her på bloggen et stort ønske om

Et godt og lykkeligt Nytår 2018 !

Mit “Hjertetræ” har jeg endelig fået etableret – det har været et stort ønske, siden jeg så det med klassiske flettede hjerter af papir, da jeg første gang holdt jul hos min yngste søn og svigerdatter. Hendes Far havde lavet mange af disse enkle og fine træer og flettet hjerter til dem. De fungerede som julekalender med 1 hjerte, der blev hængt på træet hver dag.

Tilfældigt fandt jeg frem til én, der laver disse træer og gerne sælger dem, og på den måde fik jeg træet i hus. Mit træ har patchwork hjerter, som jeg har lavet for flere år siden – der er ikke 24 (endnu), men det passer så fint i min vindueskarm.

Nu bliver det snart fjernet for i år, men det skal nok komme igen til Julen 2018.

Jeg har haft et godt år med mange dejlige oplevelser, ikke mindst i forbindelse med “mit hjertebarn” Projekt Puttetæpper til børn på de 4 – nu 5 – julemærkehjem. Vi har fejret et festligt 20 års jubilæum med tæpper fra alle 20 år, og hvad kunne være en bedre jubilæumsgave end konstateringen af, at der nu sys så mange puttetæpper, at alle børn, der har ophold på et julemærkehjem i DK, modtager et personligt, lækkert og flot patchworktæppe. Med det nye julemærkehjem Liljeborg i Roskilde er det 1.000 tæpper om året! Det er fantastisk, og ingen havde drømt om for 20 år siden, at det kunne blive så stort. Dengang var målet, at de 120 børn pr år, der havde ophold på Julemærkehjemmet Kildemose (det mindste), skulle have et tæppe.

Året har også bragt både glæder og sorger i familien – det er en sorg, når ens børn ikke er raske !
Men vi har også haft gode oplevelser, og jeg havde en varm, men dejlig og oplevelsesrig ferie i Spanien i sommer sammen med den ene familie – den tænker jeg tit på med glæde.

Så tak til familie og venner for 2017! Vi ses næste år!

5 tanker om "GODT NYTÅR 2018 !"

 1. Kære Hanne.
  Her fra “Pærekøbing” – som jeg kalder Ebeltoft, skal også lyde et rigtigt hjerteligt og godt 2018, med tak for dine input af alle slags – store og små, sorger eller glæder, gode idéer, store og små inspirationer, gode oplevelser og ture, – alt i alt, lidt om livet i Lidenlund, og ikke mindst en dejlig masse billeder af patchwork og strik. Andres eller egne projekter, og jeg forstår stadig ikke, du kan nå at lave så meget.
  Hyggeligt at se, hvad du nu har oplevet – dag for dag, og hilse på dig engang mellem til udstillinger.
  Gode nytårsønsker fra Diana

 2. Jeg sender også de bedste ønsker om et godt og lykkebringende nytår til dig og dine. Tak for mange gode og hyggelige input fra dig i årets løb.

 3. Kære Hanne. Du og Digital ønskes et rigtig godt Nytår. Jeg er en ivrig følger på din blog og har været i flere år, som er utrolig spændende. Må jeg spørge om hvor du har købt det fine hjertetræ? Det er jeg faldet for. MVH. Ingelise.

  • Tak skal du have, Ingelise! Jeg griner, når jeg ser, hvad den automatiske stavekontrol for Diki’s navn Til!
   Jeg har sendt dig en mail vedr. hjertetræet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *