Det er helt vildt!

Weekenden er fløjet af sted med det nye puttetæppemønster 2018 “Flyvende firkanter” – med forberedelser og aftaler til præsentationen af mønsteret, som flere butikker og tæppetanter vil medvirke i. Vi mangler nemlig Håndarbejdsmessen – i tråd med tiden, som plejer at finde sted i Lillebælthallerne i Middelfart medio marts, men er aflyst i år.

Det viste sig at være en god idé at spørge nogle af de butikker, som tidligere har vist Projekt Puttetæpper interesse, om de ville være med til, at nogle tæppetanter kom en dag og viste og solgte mønsteret til deres kunder. Det er der mange, der har sagt ja til, så der bliver forskellige arrangementer i butikker i hele landet i løbet af marts og april!

Birgith har været på forskud og har allerede syet 2 flotte tæpper i mønsteret, begge quiltet og monteret med teknikken “Fix & Færdig” – se bare:

– her er bagsiden:

Og i blå/lilla farver:

– med bagside:

De er virkelig flotte!

2 tanker om "Det er helt vildt!"

  1. Ih hvor er Birgith dog utrolig dygtig, det er så fint lavet, sirligt og akkurat.
    Mange hilsner fra kate Dideriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *