Hyggelige dage – ondt i skuldrene..

..af at fotografere!

Jeg er jo på Quiltrally hos Patchworkkælderen i Kolding i 3 dage: torsdag, fredag og lørdag.

Og det er meget hyggeligt og underholdende at møde en masse søde patchworkere. Nogle af dem køber vores puttetæppemønster, flere vil gerne lære at sy det, og endnu flere vil gerne lære teknikken “Quilt-as-uou-go”

Og den helt store gevinst er, at der både i går og i dag kom flere for at aflevere puttetæpper og sengetæpper til børn på julemærkehjem!

I går fik jeg 3 flotte puttetæpper og 3 sengetæpper! Og i dag har jeg fået 12 puttetæpper – så skønt!

MEN! de skal jo fotograferes og lægges ud på hjemmeside og Facebook, og det gør jeg meget gerne. Der er bare det ved det, at jeg ikke har nogen hjælper til det, så de bliver hængt op på tørresnoren, når solen er ved at gå ned, så der ikke kommer falsk lys.

Og jeg skal hilse at sige, at jeg har ondt i skuldrene nu af at hænge 6 + 12 tæpper op, i går var det ovenikøbet næsten umuligt pga blæst! Men det lykkedes, og du må gerne få et kig:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *