136 puttetæpper!

136 tæpper blev afleveret på Tæppetante-træf 2018 i Hejnsvig!

Alle billeder af 133 puttetæpper og 3 sengetæpper er nu lagt ud både på Projekt Puttetæppers hjemmeside, på Dansk Patchwork Forenings galleri HER  og på vores gruppe på Facebook.

Det er dejligt at se billederne, for det var ikke alle tæpper, der blev tid til at kigge på i Hejnsvig. Og når jeg fotograferer med flere “tæppeholdere” på skift, koncentrerer jeg mest om at få billedet rigtigt. Det er helt utroligt flotte tæpper, som vil bringe glæde hos børnene, der modtager dem i den kommende tid.

Tæpperne er nu delt op, de første 21 er allerede på Liljeborg, de øvrige er på vej ud til de andre hjem.

På galleriet kan man se billeder af tæpper fra 2010 og indtil nu, delt op i kvartaler. Og det er første gang, vi på ét kvartal har modtaget over 400 tæpper! Og kvartalet er ikke slut endnu. Når man tæller kvartalerne sammen til år, er det også første gang, at vi har modtaget over 1.000 tæpper på ét år!

Det er en glæde at konstatere, at Projekt Puttetæpper også efter, at der er kommet et nyt julemærkehjem i år, er et puttetæppe til ALLE børn på alle 5 julemærkehjem = 1.000 tæpper pr. år!

Det giver ikke bare glæde (hos både børn og quiltere), men også ny energi til at sy flere tæpper!

2 tanker om "136 puttetæpper!"

  1. Hvor var det dejligt at deltage i Tæppetante træf, i skønne omgivelser.
    Hvor var det godt tilrettelagt, det er et kæmpe arbejde i gør, alene at få hængt alle tæpperne op på væggene, et skønt skue at gå rundt og nyde.
    Alle stofferne lagt op, sorteret og pakket til alle os som skulle have stoffer med hjem. Nu vel hjemme er det en fryd at sidde og sy tæpper færdige som andre har været ind over. Det er et skønt arbejde..
    TAK til alle jer som styrer det hele, uden den gruppe var vi ingenting, i gør virkelig en forskel. Mange hilsner fra Kate Dideriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *