Norsk Quilte Forbund…

… har i forbindelse med, at de kører nogle temaer sammen med Dansk Patchwork Forening bragt et mønster fra mig i deres blad – det er faktisk meget hyggeligt, at jeg kan få lov at deltage der!

Quiltebladet skal ikke forveksles med det kommercielle, norske Quiltemagasinet. Dette er medlemsblad på samme måde som Kludemagasinet er hos os.

Jeg har modtaget bladet i dag fra Norge, og det er virkelig hyggeligt at se sit eget mønster i et norsk blad! Samme mønster var i Kludemagasinet tidligere i år.

For en ordens skyld: oprindeligt er det Bettina Andersens idé med denne udformning af Japansk Foldeteknik, men det er mig, der har udviklet det til, at man kan sy det i forskellige størrelser og forskellige designs, og det har Bettina Andersen godkendt.

Det er mine egne billeder. Jeg har syet det tæppe en hel del gange, både som dobbelt sengetæppe – jeg tror, det er 5 gange – og som babytæppe og puttetæppe. Det kunne godt friste at sy det igen!

Og sjovt nok har jeg allerede set et billede på Facebook af et tæppe, som en norsk quilter har syet!

Et af mine sengetæpper er givet som gave til min søster, og mit eget ligger nu hos min datter. Jeg har også syet det helt i hvidt – efter ønske – som sølvbryllupsgave – til familiemedlemmer!

5 tanker om "Norsk Quilte Forbund…"

 1. Kære Hanne.
  Jeg har her på mediet og på diverse udstillinger, hvor vi har truffet hinanden, set mange af dine fine ting, men dette tæppe er SÅ ABSOLUT mit ynglings-tæppe, af dem jeg har set, du har lavet.
  Jeg har beundret det, og nydt det, hver gang jeg har set billedet, og tillykke med, det nu også kommer i blade uden for landets grænser.
  Du er en Flittig-Lise, der fortjener det for så mange ting, du har lavet og glædet folk med, og ikke mindst for dit store arbejde for Julemærke-hjemmene.
  Sammen med alle de andre flittige Tæppe-tanter, i det ganske, danske land.
  Mange gode hilsener fra Diana

 2. Selv tak fra Diana – der a pro pos “roserne” – også hedder Rose som mit fornavn.
  God dag fra Ebeltoft

 3. Hej Hanne,
  Det er et utrolig flot tæppe, har mønstret , har haft det i mange år og aldrig kommet igang med at sy det, men kunne godt lide den ide med et baby tæppe.
  Så tror jeg vil gå igang med det…..
  Men er blokkene samme størrelse på er baby tæppe som et puttetæppe?
  Håber du forstår…
  Ha en god dag
  KH
  Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *