Man har et standpunkt…

…til man tager et nyt!

Jeg er på vej med blokke til en taske i japansk foldeteknik (igen-igen) i Kaffe Fassett stoffer. Jeg havde det hele klar og begyndte at hæfte dem sammen med knappenåle, som jeg plejer – men det fik ikke det udseende, som jeg ønskede! Farverne var flotte, men for “tætte”!

Så jeg gik og kiggede lidt på dem og fandt kassen med KF stoffer frem igen. Sjovt nok havde disse stoffer været i overvejelse først, og jeg kan ikke sige, hvorfor de blev lagt væk?

Nu blev de skåret ud til firkanter – der er 3 forskellige – nålene blev pillet ud af de 9 blokke (ud af 16, der skal bruges), der var hæftet sammen, klar til quiltning. Og nu kommer det til at se sådan ud:

Jeg er tilfreds!

2 tanker om "Man har et standpunkt…"

  1. De ser flotte ud. Vi går lige og pakker, for vi er så heldige at vi har fået huset solgt omsider, så vi rykker til Middelfart. Vi bor hos vores datter i 1 1/2 mdr. Vi har lejet et rækkehus fra d.1 september. Så vi mødes nok i Fredericia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *