Bøvl i varmen

Den friske luft er kommet igen i nat, og det kunne mærkes på Diki, som kl. 5 i morges jagtede et eller andet under min seng! Han knurrede, forsøgte at kravle ind under sengen – det kan han ikke, det er en elevationsseng, der når næsten ned til gulvet – og kradsede med bløde poter – hvad var det dog derinde? Det endte med, at jeg hentede gulvmoppen, som er det eneste, der kan komme derind, for sengen er alt for tung til, at jeg kan flytte den!

Det var selvfølgelig nogle nullermænd! Det tænkte jeg nok, netop fordi det er svært at komme derind. Der var ikke mange, men de har nok bevæget sig og lignet noget, der skulle jagtes!

Diki har været meget sløv de sidste varme dage, også om morgenen, hvor han er længe om at stå op. Men i dag! Ih hvor er han frisk, og vi havde en dejlig tur i kølig morgenluft kl 7.

Jeg har bøvlet med mit strimmeltæppe, som jeg nok så frisk pg optimistisk startede på i søndags. Det er mig selv, der har kludret og syet blokke forkert, så det har været “sy baglæns” – og så i den varme. Men nu er toppen færdig, og det bliver quiltet i dag.

En tanke om "Bøvl i varmen"

  1. Hej Hanne.
    Nu er der jo Rosenfestival i Bogense her i week-enden, og jeg har meldt mig til en bustur søndag.
    Er der ikke noget med, der plejer at være noget PW?, ellert husker jeg forkert. Der er vidst ellers håndarbejds-boder. Selv får jeg ikke lavet noget mere, men savner det egenligt.
    Varme hilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *