Stædighed belønnes

Jeg er ret stolt over, at min stædighed trodsede varmen i går! Jeg blev færdig med at sy strimlerne sammen trods ikke bare varmen, men også mine egne fejl!

Laila har quiltet tæppet for mig i dag på long-arm-maskinen, så nu er jeg ved at sy lukkekant.

4 tanker om "Stædighed belønnes"

 1. Hvor bliver det smukt, Hanne.
  Den metode må jeg prøve – engang : )
  Gode aftenhilsner fra Diana

  • Velkommen på bloggen, Lone! Ja,det er en rigtig smart og hurtig måde at sy blokkene på. Strimmelteknik, tror jeg, det hedder. Det er fra en bog, der hedder Jelly Roll Quilts: http://www.quiltefant.dk/shop/jelly-roll-quilts-2242p.html
   Det er en fordel med “Bjerglinealen”: http://www.kastanja.dk/double-strip-ruler , men en trekant-lineal kan også bruges.
   Det er tilfældigt, at jeg har fundet dem i 2 forskellige butikker.
   Man syr de lange strimler, her fra en Jelly Roll, der typisk har 40 strimler 110 cm lange, sammen 2 og 2, og derefter de 2 dobbelte strimler ret mod ret i begge sider, så de er lukket. Derefter skæres de sammensyede strimler i retvinklede trekanter, og når de få sting i spidsen af trekanten pilles op, foldes den ud til en firkant. 4 firkanter sys sammen til hver blok. Er det forståeligt? Eller små jeg lave et indlæg på min blog næste gang 😉
   Jeg har syet dette tidligere efter samme mønster: http://www.kludekoner.dk/forside.php?ssprog=dansk&&vispic=4702

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *