Når man ikke kan begrænse sig!

Jeg kunne ikke vente med at prøve det nye Cashmere garn, jeg havde købt, så jeg gjorde som planlagt (bare lidt før): slog op til et Hap-shawl = et trekantet sjal efter samme opskrift som Mary-svøbet, som jeg strikker i Merci pimabomuld og supewash uld. Cashmere garnet har den naturlig farve efter fårene, det er også tyndere end Merci, men jeg strikke på samme tykkelse rundpind, og har fået oplyst af forhandler Marianne Knorborg, at det åbner sig og bliver super lækkert efter vask. Det bliver spændende!

På sjalet (til venstre) er maskerne sat på vente-pind, mens inderbort og yderbort strikkes. Der afsluttes med en hestetømmeaflukning på de masker = den lange side på sjalet, til slut. Jeg planlægger at strikke den brede bort længere end opskriften, men på samme antal masker i den retstrikkede trekant, man starter med.

På Mary-svøbet er jeg ved at strikke yderborten, som strikkes hele vejen rundt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *