En lang weekend uden ret meget aktivitet…

…synes jeg, det har været! Jeg har ofte vilde planer for weekender, som jeg ikke har programlagt 😉 Jeg skal sy tæpper – jeg skal sy eller montere blokke til tæpper – jeg skal sy småting til “Kulturnatten”…..

Intet af det har jeg gennemført!

Men når jeg så tænker mig om, så har jeg jo alligevel fået noget fra hånden. Jeg har syet lukkekant på et meget stort sengetæppe, jeg har strikket – både på en cardigan og på de 2 sjaler, jeg er i gang med.

Og så fik jeg slået græsplænen, eller hvad vi nu skal kalde den, det er mest ukrudt og lidt græs, men det er første gang i måneder, at der var noget at slå!

Jeg fik også fjernet en MASSE visne blade fra vores stakkels bøgehække, som holder efterår allerede! Jeg har købt en ny løvsuger, og den er effektiv, men stopper også til engang imellem, og det er hårdt arbejde for den gamle kone, der aldrig har lavet havearbejde, før jeg flyttede ind her for 5 år siden!

Så sveden haglede af mig efter alt det. En middagslur havde sikkert været fornuftigt efter vask og tøjskift ! Men det har jeg aldrig været god til, så det blev til et par timer med strikketøjet, lige så stille!

Diki holdt mig med selskab, både i haven og i stuen, han vil gerne være med.

2 tanker om "En lang weekend uden ret meget aktivitet…"

  1. Kære Hanne.
    Jeg syntes nu nok, du kan være din flid bekendt – med alt det du overkommer, kan du få tilnavnet “Flittig Lise”. Så har du også fået “en blomst” fra mig.
    Gode hilsener fra Diana “Rose”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *