2 dage på forskud!

Depotgården holde Åbent Hus på torsdag 6. september kl. 18.30 – 21.00. Der er delt en masse invitationer ud i løbet af Kulturnatten i fredags, og så håber vi på, at der kommer mange nysgerrige og måske nye medlemmer! Det ville være hyggeligt!

Man skal bare møde op i den nye café, og så er der rundvisninger i hold i hele huset / alle værkstederne + kaffe og kage i caféen.

Man får udleveret 1 gratis dagsbillet – værdi 50 kr – til at benytte værkstederne en dag efter eget valg.

Og så skal vi selvfølgelig vise, hvad vi laver – i mit tilfælde på Tekstilværkstedet. Udover, hvad jeg selv har tænkt at sy den aften, har jeg aftalt med Laila, at jeg skal finde 2 puttetæpper til quiltning, så hun kan vise den store long-arm-maskine.
Det skal selvfølgelig være nogle flotte, iøjnefaldende tæpper, og det har jeg ikke svært ved at finde imellem de UFO’er, jeg har modtaget. Men de skal også gøres klar! Så evt. pap skal  pilles ud, evt. kanter skal sys på herhjemme fra, og der skal klippes mellemfor og bagsidestof til i en passende farve.

Jeg har også tænkt mig at tage nogle færdige ting = tæpper og tasker med.

Det er det, jeg har sagt mange gange: jeg kommer aldrig til at kede mig, så længe jeg er med i Projekt Puttetæpper og kan sy!

En tanke om "2 dage på forskud!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *