Sidste forberedelser

telt1

Der har været travlhed hele dagen i dag. Vores børn og naboen satte telt op i indkørslen og hentede borde og stole, så vi kan sidde i tørvejr.

telt2

telt3

Det var en sjov fonemmelse at komme hjem til en overdækket indkørsel. Men græsplænen er for våd og vejret for ustabilt til, at vi tør satse på ude-hygge.

isterninger

Og børnebørnene havde også opgaver, bl.a. med at lave isterninger.

Nu mangler der kun lidt borddækning mm i morgen formiddag, så kan vi holde fest. Bordplanen har ikke været helt nem, bl.a. fordi der er stort overtal af kvinder!

Alle børn og børnebørn er her, familie, nye og gamle venner incl. patchworkere kommer. Og Søren har det godt og glæder sig også – vi har da været i tvivl mange gange, om det kunne lykkes. Men nu tror vi på det. Jeg er træt nu, kan jeg mærke, Whisky holdt mig vågen fra kl 4 i morges, fordi han ville ned til Ebbe! Så jeg kan ikke tænke lige nu!

7 tanker om "Sidste forberedelser"

  1. Hej Hanne
    Hjertelig tillykke med din fødsda’ i dag, du skal nok blive fejret hele dagen, det er jeg helt sikker på.
    Hilse alle dem jeg evt. kender.
    Mange knus og kærlige hilsner fra mig. 😛

  2. Tak! Ja, det der med at sove godt… det kneb, også selv om jeg ikke havde Whisky til at vække mig! Jeg vågnede kl ca 4 og havde spændinger i skuldrene og lå og kom i tanker om, hvad jeg havde glem osv Men jeg faldt da i søvn igen og er frisk nu! Så summer hele huset af aktivitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *