70 år

70 år! Det er ikke til at forstå!! Men nu holder vi i hvert fald fest, og jeg tror ikke, det forandrer mig nævneværdigt!

100709-flag

Sønnen var tidligt oppe og hejsede flaget – børnebørnene havde sovet i Farmors gamle telt i haven uden at fryse.

100709-morgen

Og de første gaver fik jeg ved morgenbordet, som svigerdatteren havde anrettet.

100709-klar

Så nu er vi klar til en dejlig dag!

16 tanker om "70 år"

 1. Kære Hanne,
  Et rigtig stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Jeg ønsker dig en rigtig god dag sammen med venner og familie.
  Mange hilsner fra Else.

 2. Hjerteligt Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg følger med på din hjemmeside og blog næsten hver dag – det er rigtig dejligt at se når der kommer nye ting.
  Hav en god dag med dine kære!
  Kh Inge-Lise

 3. Hej Hanne. STORT TILLYKKE . Håber du og familien får en rigtig go´ dag. Mange fødselsdags hilsner fra Joan

 4. hej Hanne! til lykke, til lykke, mange gange! jeg er sikker på at din/jeres weekend bliver helt igennem dejlig. og jeg kan kun være enig med Lis, jeg håber bare jeg ser så godt ud når jeg engang fylder 70!
  kh.fra Island
  Frida

 5. Kære Hanne. Stort tillykke med dagen. Det er så dejligt at læse, at I alligevel overkom at feste til den store guldmedalje! Glæder mig til at “høre” nærmere. Knus Maria

 6. Congratulations on your birthday also from the Czech Republic.

  I found your patchwork gallery and admire your work. I wish you to your solid health of the future, and many beautiful quilts.

  Ať žijete dlouho a blaze 🙂

  Lesina

 7. Hej Hanne du ønskes hjertelig tillykke med dagen. Du fortjener et kæmpe dejlig dag med en super fest. Du som lige gyldigt hvad livet bringer altid har et smil i dine indlæg. Jeg nyder dem alle og er dybt imponeret over hvad du magter og få lavet.
  kram fra strikkefeen

 8. Kære Hanne.

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, og alt godt fremover.

  Kærlig hilsen
  Bente Sejberg

 9. Hanne, her fra Faxe, skal der også lyde et stort Hurra til dig, og mange gange tillykke med din runde fødselsdag, jeg er jo en dag for sent ude, men jeg håber, at du havde en rigtig dejlig og god dag.
  Jeg har fra din blog taget mønster og idé til den kurv i firkanter, håber at det er i orden, jeg fik stof fra Hannes i onsdags, du kan se den på min blog eller min hjemmeside, nu er jeg ved, at sy en meget stor en til en veninde, som fylder 70 år i næste uge.
  Men ellers så må have en god sommer.
  K.h.
  Margit

 10. Pingback: Dejlig 70 årige. «

 11. Önsker dig tillykke med födelsedagen og håber du har det godt. Elsker at fölge dig med din have, strik och quilting. Du virker väre en rigtig go og dejlig menneske. De bäste sommerhilsner Zazza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *