En nyhed, der var skøn at bringe

Tidligere i dag faldt det på plads, som vi har snakket om i Projekt Puttetæppers styregruppe længe, men har gået stille med.

Vi fik i juni et spændende tilbud fra forstanderen på Julemærkehjemmet Liljeborg, Henrik, som gæstede og holdt foredrag under vores Tæppetante-træf hos Birgith i Hejnsvig, det 6. af slagsen. Han ville gerne invitere tæppetanterne til at holde Træf på Liljeborg!

Det lød meget fristende! Men vi er så glade for det meget specielle træf hos Birgith i Hejnsvig, at vi ikke kunne forestille os at udskifte det!

Men samtidig har vi også snakket meget om, at det er svært for de sjællandske tæppetanter at komme til Hejnsvig (ved Grindsted), det kan vi jo se! Så tanken om at holde 2 Træf var ikke helt fjern – selvfølgelig begge træf for alle tæppetanter uanset bopæl.

Så efter mange tanker og drøftelse med Henrik, som Lisbeth, vores nye styregruppemedlem (og selv sjællænder) havde, faldt det på plads, at det kan lade sig gøre, og der er fundet en dato, som ikke kolliderer med andre arrangementer, og hvor Liljeborg kan huse os, samtidig med, at der er børn på hjemmet, ellers ville det være lidt tomt!

Så lørdag 12. oktober 2019 vil vi glæde os til! Vi ved godt, at det er 1. dag i efterårsferien, men det er den dag, der er mulig, og så håber vi, at tanterne, der for de flestes vedkommende er i bedstemor-alderen, vil være med!

Jeg glæder mig allerede!

En tanke om "En nyhed, der var skøn at bringe"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *