Jeg har stadig ondt…

…men jeg er glad! Det har været en god dag på Kreative Dage, og det var godt, jeg ikke bare blev hjemme og ynkede mig selv!

Det gik rigtig fint med workshoppen, hvor der var flere, der fik syet sig et “net” med min hjælp. Vi havde medbragt symaskiner, stof mm, og jeg havde lavet et enkelt mønster, som kunne varieres i størrelsen. Det var sjovt, men det gjorde ondt, når jeg skulle bruge venstre hånd til at støtte skærelinealen!

Og så er det en kæmpe glæde at forskellige tæppetanter finder mig, selv om vi ikke har en stand på messen, og afleverer færdige tæpper, årsblokke mm enten, når de finder frem til mig, eller til et par patchworkbutikker, som gerne tager imod.

Så jeg har modtaget 16 helt færdige puttetæpper + et par stykker, der skal færdiggøres, og så en stor pose blokke og endelig flere forskellige fine ting fra et dødsbo, som også vil blive til tæpper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *