SÅDAN!

Jeg var stadigvæk træt og havde mega ondt i fødderne i morges efter weekenden, det hjalp, da jeg fik mine sko med indlæg på 😉 ! Og tommelfingeren har det næsten godt!

Så jeg fik ryddet op i alt det, jeg havde med hjem fra Kreative Dage – til gengæld har jeg svigtet min mandag på Depotgården, jeg trængte til at være hjemme – og Diki har i den grad nydt, at jeg er hjemme!

Trods kraftig vind lykkedes det at fotografere de tæpper, jeg havde med hjem, 21 ialt! Det er altså vildt flot! Heldigvis var de 6 af dem fotograferet af Else, der har syet dem. Men det var ikke nemt! Jeg hængte dem op 1 ad gangen og stod så og ventede, til vinden lagde dem ned! De var højt oppe at flyve, og bedst, som jeg troede, at nu var de i ro, så lettede de igen.

Min nabo morede sig!

Og nu er alle 21 billeder redigeret og lagt ud på vores hjemmeside
og på Facebook, og der kommer masser af kommentarer – det kan jeg godt forstå, for de er flotte.

Her er de alle 21:

Har du talt? Snyd! Der er 22 billeder – men det er fordi de sidste 2 billeder er samme tæppe, som kan vendes, som modtageren har lyst! Smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *