Det holder bare ikke!

Én ting hver dag….det holder selvfølgelig ikke!

I går var jeg til fodplejer – det er altid en fornøjelse og en nydelse! Og på vejen hjem var jeg forbi Ford-værkstedet, fordi min sædvanlige “chef-mekaniker” ikke kan reparere blæseren/ventilatoren i min gamle bil. Ganske rigtigt: der skal en ny ventilator til, og den kommer i næste uge, så jeg fik en tid til på tirsdag.

I dag har jeg, udover at være et par timer på Depotgården, overstået 1. og indledende del af en større omgang hos tandlægen! Det har jeg set hen til med megen nervøsitet, og det bliver da også en omfattende og dyr omgang, som først skal finde sted efter nytår. Men bortset fra nogle mistede plomber og en kindtand, der ikke kan reddes (den har også været miserabel i mange, mange år, men kan ikke repareres mere nu), så var der heldigvis ingen dybe tandkødslommer eller tegn på paradentose. Det er da altid noget!

Og så har jeg pakket forskellige ting, der skal sendes, så de kan komme af sted i morgen.

Men der er sandelig også en stor og meget glædelig nyhed: Min ansøgning til TrygFonden om støtte til Projekt Puttetæpper har givet et skønt resultat:

En mail fra TrygFonden fortalte, at de vil give os en donation på 10.000 kr  !!!!

3 tanker om "Det holder bare ikke!"

 1. Tillykke med donationen. Det er så flot.
  Ja, det er dyrt at komme til tandlægen, især hvis du skal have et implantat. Det er så til gengæld ikke særlig ubehageligt at få lavet.
  Det samme gælder biler – de kan også være en dyr fornøjelse.
  En god dag til dig og Diki.

 2. TILLYKKE TILLYKKE med donationen
  Hvor er det dejligt med det kæmpe arbejde som især du og hele gruppen gør for hele projektet, dejligt med et fint beløb. Glæder mig på alles vegne, det er en god sag og så luner det i en kold tid
  Mange hilsner Kate

 3. Stort tillykke, kære Hanne.
  Hvis ikke I flittige tæppetanter fortjener lidt økonomisk hjælp, ved jeg da ikke hvem.
  Ja, hvis man bare kunne søge lidt til hjælp til bisserne, såååååå, – blev snehvide-smilet måske lidt større, for ikke at tale om den 4-hjulede, men lækkert når det hele kører som smør i olie.
  Men dyrt er det, når både bisser og bil når reparations-alderen – det koster.
  Gode aftenhilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *