Julefrokost i Ussinggård

Så nåede jeg også torsdagens planer – og lidt til! Barnebarnet på 17 år skulle til ørelæge, og da der var over en måned til, at han kunne få en tid her i byen, fik han heldigvis en tid i Middelfart – og en god behandling til det døve og tilstoppede øre – men da forældrene er bortrejst til Sydens varme, trådte Mormor til og kørte ham. Det var forresten meget hyggeligt!

Og så skulle der dækkes op og gøres klar til julefrokost i Andelsboligforeningen Ussinggård. Vi skiftes til at sørge for de praktiske ting i forbindelse med den månedlige fællesspisning, og i år var jeg mellem dem, der havde lovet at sørge for julefrokosten. Maden får vi udefra, men der er alligevel meget at gøre med borddækning og – pyntning, servering og oprydning, samt ikke mindst pakkespillet.

Det gik rigtig godt, vi havde dækket et fint bord med husets nisser og julestjerner fra et andet arrangement. Maden var fortrinlig, vi havde lavet special aftale med Lucullus, så de ting, vi ikke kan undvære, var med, og noget andet var sparet – vi kan jo simpelthen ikke spise så meget!

Pakkespillet var rigtig sjovt, der var nok dobbelt så mange pakker som sidste år, og vi gamle mennesker løb rundt om bordet – hvis vi kunne! – nogle bruger rollator, og de fik selvfølgelig hjælp fra dem, der kan! Hvordan kan det være, at der altid er nogle bestemte pakker, der er mest rift om, selv om man ikke ved, hvad der er i? I år viste den pakke, der skiftede flest hænder og blev løbet mest efter, sig at indeholde éngangsvaskeklude og rengøringsmidler!

Og nu er oprydningen og rengøringen allerede overstået! Når man er 4, der hjælpes ad, går det fint. Og vi har også fordelt resterne imellem os, så jeg skal ikke indkøbe mad til de næste par dage!

Jeg har også klaret det planlagte punkt: besøg hos bandagisten for at få taget aftryk til nye indlæg, dem kan jeg ikke undvære.

Så nu står den på skrive- og billedarbejde til Projekt Puttetæppers julebrev, så vi kan få det sendt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *