Min lille have

Nu blomstrer flere Rhododendron både i forhaven og baghave/terrasse:

I forhaven vil den utroligt smukke pink Rhododendron, som var en af Sørens yndlinge – og han havde mange – bære mange blomster i år. Det har den gjort mange gange, men muligvis kun hvertandet år? I hvert fald kun ganske få sidste år.

Den stod oprindeligt på Sørens forældres gravsted, men den blev alt for stor, så sammen med ældstesønnen flyttede han den til vores have i Brædstrup, hvor den stod meget smukt, og det var én af dem, han kunne se fra 1. sal, mens han var for syg til at komme ud i haven.

Den har nogle fine pink knopper (mange), som bliver lyserøde og til sidst næsten hvide!

Den tog jeg med mig, da jeg flyttede, og selv om den fik en lidt hård medfart i første omgang og bare blev plantet meget brutalt i et hastigt gravet hul!, så har den klaret sig rigtig flot (men har også senere fået spaghnum og gødning).

På terrassen i baghaven fortsætter Kamelia’en med at blomstre. Jeg tror, jeg har knækket koden til den fortsatte blomstring, for jeg piller blomsterne af, når de begynder at visne i kanterne. I hvert fald har jeg mere held med at få knopperne til at springe ud, end jeg har haft før, hvor mange af knopperne visnede, før de sprang ud! Man bliver klogere!

Selv om jeg er møgtræt af den bare skråning og det grimme plankeværk efter “cotoneaster-massakren”, trøster det meget, at de første Rhododendron og den gule Azalea blomstrer så flot. Der kommer flere Rhododendron i andre farver. Og mine Morsdags-blomster er nu akklimatiserede og flyttet ud på terrassen.

Og så hentede Christian parasollen i fælleshuset kælder – det er dejligt at have hjælp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *