Varmeutilpas

Man skal ikke have travlt i sådan en varme! Det er været frygteligt varmt i dag, og vi skulle have vores årlige grill-fest med naboerne – 4 nabofamilier.

Så der skulle købes ind, skæres kød ud, laves en god blandet salat. Vi deler opgaverne imellem os, og i år lavede jeg salaten. Kød og drikkevarer sørger vi hver især for, mens værterne sørger for grill, bord osv. Og sveden løb ned ad mig!

Men det blev meget, meget hyggeligt! Og den varmeste grillfest, vi nogensinde i alle årene har haft, så det var en hel befrielse, da det begyndte at regne. Vi rykkede bare bord og stole ind i værtsparrets carport, og grillen stod under en parasol. Vi er ellers mere vant til, at det næsten drukner i regn!

Et solsortepar havde store problemer, mens vi sad og spiste. Deres rede med unger var lige over hovederne på os i carporten, så de betænkte sig længe, siddende i nærheden med næbbet fuldt af mad! Men de fandt ud af, at vi ikke generede dem, så de tog mod til sig og fløj til og fra. Hold op, hvor har de travlt! Vi kunne jo se, at det var regnorme, der hang ud af munden på dem, men vi fandt ud af, at der også var bær, for en mærkelig lyd viste sig at stamme fra  sten, der faldt på jorden under reden!

Grillede bøffer, 2 slags kartofler, salat, brød, blåbærtærte (med blåbær fra vores have) med rørt is, kaffe og lagkage! Jeg kan ikke rokke med ørerne!

2 tanker om "Varmeutilpas"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *