Uhmm – leverpostejsaftevand!

Jeg er ikke sikker på, at jeg ville synes om det! men Diki slubrede en hel skålfuld vand rørt op med lidt leverpostej i sig med stort velbehag!

Han virker sløv og sover næsten hele tiden, og selv om han masser af vand både ude og inde, så er jeg ikke sikker på, at drikker nok!

Og så havde jeg læst, at det kunne hjælpe med lidt leverpostej i hans drikkevand. Så nu har han selvfølgelig sin nye store skål – Road-Refresher – som får frisk vand flere gange om dagen, samt haveskålen, som også får udskiftet vandet, og alligevel tømte han den gamle vandskål med den “lækre” blanding! Det er ham vel undt! Så gemmer vi lige aftensmaden lidt, så han ikke får for meget på én gang.

Jeg drikker lækker saftevand med hjemmelavet citron-lemonade (Yngstesønnens), og har også et par flasker med ligeledes hjemmelavet vindruesaft samme sted fra, så udover min sædvanlige te i store mængder får jeg også godt med væske!

Derimod ikke meget mad! Grovbrød til morgen og frokost og koldskål eller ymer til aften, og så frugt. Jeg orker ikke at lave varm mad og har det fint med det kolde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *