Nye sko for alle pengene!

Der kan gå år imellem, at jeg køber nye sko. Jeg har nogle rigtig kedelige fødder med nedsunken forfod, der nødvendiggøre indlæg fra bandagist, og som helt udelukker bare en lille hæl under skoen.

Men det kan jo blive nødvendigt, og med ringe håb om at finde noget, jeg kunne bruge, vovede jeg mig ind i en skoforretning (jeg er ellers næsten født i en skoforretning – i hvert fald vokset op ikke bare 1, men 2 af slagsen!).

Og så blev jeg bare så glædelig overrasket!

Meget venlig betjening, masser af sko at vælge imellem – også af en slags, som jeg kan bruge > med plads til mine indlæg!

Og så var der slutspurt på udsalg – det anede jeg ikke på forhånd!

Og nu har jeg jo set, at det er blevet acceptabelt – måske endda moderne? – at bruge sko med “sportslook” til kjole eller andet pænt brug. Det ville man aldrig have gjort for ganske få år siden.

Så ikke nok med, at jeg fandt et par søde, festlige sorte sko, som jeg kan bruge til den kjole (!), jeg lige har købt til den fest, jeg skal til om få dage! Nej jeg købte faktisk 3 par meget lækre sko, der alle har plads til indlæggene, i min størrelse og til forskelligt brug!

Begejstringen er til at føle på! Og prisen? 1.325,- kr! For 3 par kvalitetssko! Det ene par var ikke på udsalg, men de 2 var, og endda var der 20% på udsalgsprisen! Utroligt, men sandt!

4 tanker om "Nye sko for alle pengene!"

 1. Hej Hanne

  Det lyder godt med de nye sko – jeg har så svært ved at finde sko, jeg kan være i!
  Vil du mon fortælle mig, hvilket mærke, det er, du har købt?
  Håber alt er vel hos dig og sender og sender dig mange hjertelige hilsner fra Else Nymark, Farum.

  • Hej Else. Jeg bruger ellers altid ECCO, fordi jeg kan erstatte sålerne med mine indlæg.
   Men jeg fandt så ud af, at det kan man også med disse:
   Der er 2 par Tamaris til venstre og 1 par Riker til venstre.

 2. Hej Hanne. 1000 tak for dit svar – jeg vil se, om det kan lykkes også for mig at finde sko, jeg kan have på. Desværre er begge fødder “ædelagte” efter gennem flere år at være bundet ind i voldsomme bandager! Vi har brugt timer på at finde noget brugbart, men har endnu ikke kigget efter sneakers, for jeg går kun med nederdel eller kjole men kan give dig ret i, at det ser smart ud med sneakers, blot de ikke ligner løbesko! Du er stadigvæk aktiv, Hanne! Jeg er ikke i stand til længere at gå, men er glad for, at vi flyttede i Seniorbofællesskab her i Farum – vi elsker at bo her blande gode og hjælpsomme bofæller – du skal vide, at jeg ofte tænker på dig og alle de fine ting, du frembringer. Mange hjertevarme hilsner fra Else (Konen i kørestolen)

 3. Tak Else! Ja, det er dejligt at bo i en eller anden form for fællesskab! Det er denne andelsboligforening jo også, og man bestemmer selv, hvor meget man vil være fælles – det gør vi i hvert fald her.
  Og håndarbejdet kan jeg ikke undvære – og de værker, det fører med sig! Men det er blevet meget mindre end for få år siden. Corona og alt, hvad den førte med sig, satte tempoet meget ned, og jeg tror ikke, jeg kommer i højere omdrejninger – men det gør ikke noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *