Lang dag

Det blev en lang dag for Søren i Randers. Fra 7.00 til 19.30! Det er det, jeg har sagt før: der skal et godt helbred til at være syg! De ville endda gerne have beholdt ham til i morgen, men han ville hjem, og han blev sørget godt for med mad (den kan anbefales på Randers sygehus!) og god behandling. Så han var træt, men veloplagt, da han kom med taxa. De smerter, han har haft de sidste dage, er væk, efter at han har fået sin sædvanlige medicin tilbage. Den var forsøgt trappet ned, men det går ikke!

På Aktivitetscenter Søndergården var der mange seniorer til åbent hus. Jeg viste nogle af de æsker og lignende, som vi syr.

akt æsker

Æskerne til Georg Jensen-lysholdere har jeg lavet flere af

akt æsker2

Det er en god måde at opbevare dem på, hvis man samler på dem.

Karen har altid nogle overraskelser til den nye sæson i form af nye modeller. Denne gang har hun både en Sodukopude med frugt/grønt-stof fra HANNE’s (den er jeg vild med)

karens sodukopude m frugt

Og en soduko-taske i sort/turkis/hvid

karens sodukotaske

Det er simpelthen nogle flotte farver, også fra HANNE’s . Jeg er temmelig sikker på, at hun har de stoffer med på Træf på lørdag/søndag.

Og så fik jeg monteret og quiltet et puttetæppe, som skal med på Træf og blev færdig med mit bidrag til strikkekonkurrencen! Den skvulper i vaskemaskinen nu! Så det blev vist en god dag!

2 tanker om "Lang dag"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *