En kær lille overraskelse

Ja, det var sandelig en overraskelse, da de 3 unge mennesker: Christian, Christina og kæreste Felix kom på besøg, og Christina stod med et kæmpesmil og en lille sort “klump” i favnen = 8 uger gamle Yuki fransk buldog hvalp!

Yuki

Jeg har aldrig været vild med franske buldogs, mest på grund af deres fladtrykte ansigt! Men Yukis avler har netop gået efter at avle en længere snude. Og det er meget gennemtænkt og fornuftigt af de unge mennesker: de har fundet en god avler, prisen er ikke skruet op, alt er i orden, og de har selv sørget for sygeforsikring, hundeskilt og udstyr-

Yuki ser ud til at have et meget velafbalanceret temperament og en kvik opfattelse, han er godt på vej til at blive renlig, og han er slet ikke bange for den “store” Diki (som ikke var særligt begejstret!, men opførte sig pænt overfor den lille).

Jeg indrømmer gerne: jeg faldt totalt for ham og håber, at de må få rigtig meget glæde af ham!

Han fylder ikke meget mellem sin “far” og “onkel”! Men det er trygt og godt!

Det skulle være en overraskelse også hos “mor-forældrene”, som de besøgte senere, og Christina havde forudset, hvad der ville ske: Hendes Mor ville blive glad og falde for den lille, og hendes Far ville ryste på hovedet – men ville straks tage imod ham med åbne arme!

Og sådan gik det også. Diki og jeg blev inviteret derover til aftensmad, så vi kunne selv deltage i glæden!

Lille Yuki vil blive et elsket familiemedlem, ingen tvivl om det!

Der sker hele tiden nyt: allerede i dag har jeg fået billede med det ene øre rejst!

Velkommen i familien, Yuki!

2 tanker om "En kær lille overraskelse"

  1. Ja Hanne, . . sådan nogle babyøjne er der da ingen, der kan stå for! Og hele hunden er da også parat til at elske alle folk og vise dem al sin fortrolighed. Der er intet bedre end dyr. . .!

    Tillykke til din familie med den lille fyr!

    Mange hilsner fra din navnesøster i CH.
    Hanne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *