Overraskelsen udløst!

3 søskendetæpper

Så blev jeg færdig med de 3 børnetæpper, og de er afleveret til de 3 søskende, der er flyttet rigtigt ind i nabohuset for 1 uge siden! Er de ikke søde?

Dette “tøsetæppe” var selvfølgelig til Maria på 7 år

marias tæppe

Mads på 5 år fik kattedyrene

mads tæppe

Og Emma på 3 år fik mor-barn-tæppet med vilde dyr.

emmas tæppe

Jeg har syet tæpper som konfirmationsgaver til de andre nabobørn, som er voksne nu, men der er for længe til, at disse 3 skal konfirmeres, så de måtte hellere få glæde af dem nu. Hvem ved, om jeg kan sy tæpper til den tid?

Jeg elsker at sy børnetæpper – og at glæde børn!

10 tanker om "Overraskelsen udløst!"

  1. Hej Hanne
    Jeg kan godt forstå at du elsker at sy børnetæpper og at give dem væk, men jeg elsker altså at besøge din blog og se de tæpper du laver, og ikke mindst fornemme din glæde ved det. Tak fordi jeg må kigge med 🙂

  2. Tak skal I have! Jeg bliver helt rørt! Jeg elsker jo at lave patchworktæpper, ikke mindst børnetæpper, og jeg ved, de bliver glade for dem.

  3. Gitte – neej det er jo lige det: vi bor her længe, og vores “gamle” naboer har boet her i 30 år, de andre familier også mange år, så det er ikke tit, vi får nye naboer – og så med børn! Det er dejligt! Og så er de kommet her dagligt de sidste 2 måneder, mens der er blevet ting og sager i huset, så vi kender dem jo nu, og de er simpelthen nogle kære unger.

  4. Hej Hanne,
    Det er vel nok en fin og spaendende hjemmeside du har – og wow nogle flotte taepper du laver. Jeg maa vist ogsaa se at komme igang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *