Strikkecafé for 2 og en lille hjælper.

Helle og jeg strikkede sammen i vores egen lille “strik-café” i går aftes, det var også dejligt, for når vi ellers er sammen i familien, er der så meget andet at se til. Hun har altid været strikker, men jeg kan jo stadig give hende lidt tips, f.eks. lære hende at bruge strikkemarkører, og vi kan udveksle erfaringer og opskrifter.

Vi er begge startet på et “Hedebindesjal” i Mini Mochi i hver sine farver, jeg strikker mit på p. 4 og Helle på p. 5, det giver en utrolig forskel!

2 hedebindesjal

Vi var også begge ved at strikke “Lisettes tørklæde” i KAUNI, fundet på Siffes Planet, her. Helle har strikket sit bredere end opskriften (det mangler hæftning, løbemasker og filtning), men jeg tror nok, jeg vil bruge garnet til noget andet, for det er ikke mine farver!

kauni

Jeg forsøger at lokke hende med en lille tur ud til Katrinelund, for måske skulle jeg strikke en vest i vendestrik til hende, hvis vi kunne finde en bundfarve, hun kan lide?

manos silk blend

Helle har strikket et utroligt flot, stort tørklæde med gammeldags påfuglemønster i det lækre Silk Blend fra Manos de Uruguay, som også forhandles af Katrinelund

garnvinde

Og Ebbe bliver snart ekspert i at vinde garn op på garnvinden og har brugt hele formiddagen på at vinde op for både sin mor og sin mormor på min nye garnvinde og garnholder

garnvinde2

Kan man ikke kalde det en hyggelig strikke-café?

4 tanker om "Strikkecafé for 2 og en lille hjælper."

 1. det ser i hvert fald gevaldig hyggeligt ud! og sikke et held for jer at have sådan en villig lille hjælper, og jeg kan se han bliver godt passet på også.
  kh.fra Island
  Frida

 2. Til Hanne Schrøder
  Jeg er ny indenfor strikkeblogge. Jeg tænker på at lave en, men er ikke kommet igang endnu. Tak for en god blog. Jeg er blevet forelsket i dit hedebindesjal i mini mochi. Jeg går ud fra at det er dit det øverste. Vil du ud med hvilke farver du har valgt, jeg kan ikke rigtig finde ud af det ud fra billedet. De er vildt flotte begge to, men jeg er mere til rødlige farver end grønne.

  Venlig hilsen
  Gunvor fra Fyn.

 3. Velkommen på bloggen, Gunvor – og i blogverdenen!
  Jo, du må gerne spørge, hvilke farver i Mini Mochi, jeg bruger: det er nr 106 Strawberry/Lime Rainbow og 109 Treasure Chest Rainbow. Jeg regner med at bruge 450 gram, og jeg blander dem temmelig tilfældigt, det er nok derfor, det er svært at se de enkelte farver. God fornøjelse, det er dejligt strikketøj.

 4. hejsa . jeg er totalt forelsket i det store blå tørklæde i påfuglemønster … hvor kan jeg købe opskriften – er også vild med siden her .. tusind tak

  hilsen yrsa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *