Nybegynder?

top

Se nu bare en flot “top” (overside til tæppe), jeg har modtaget med posten i dag fra Vibeke i Haslev. Hun ringede til mig i går og fortalte, at hun havde syet så mange blokke efter 2009-mønsteret, at der var til et helt tæppe, som hun havde syet sammen, og spurgte, hvor hun måtte sende den hen? Hun fortalte, at hun er nybegynder i patchwork, men at hun har fundet et sted at få undervisning, nemlig hos BeoBeo. Og det kan ses! Bodil fra BeoBeo gør selv en stor indsats for Projekt Puttetæpper til børn på julemærkehjem, og i hvert fald har Vibeke fået rigtig god undervisning, for tæppet, der er maskinsyet meget flot og perfekt, ser rigtig godt ud. Smukke, blide farver og en flot virkning!

Nu finder vi én, der monterer og quilter det, og så bliver det sendt til julemærkehjemmet Hobro, hvor børnene er store, tæppet bliver nemlig 150 x 200 cm stort! Så det er større end de fleste puttetæpper.

Det er en stor fornøjelse at modtage sådan et fint arbejde! Og jeg kan godt trænge til lidt opmuntring i dag, for Søren har igen haft det meget dårligt med høj feber i morges og formiddags. Nu skal han have noget bredspektret antibiotika, så må vi håbe, at det kan “ramme” den infektion, eller hvad det nu er, han har i kroppen, som ikke kan identificeres.

4 tanker om "Nybegynder?"

  1. Ihhh – hvor er det smukt, det tæppe!:-)
    Hils Søren mange gange fra mig.
    Det siger næsten sig selv, at han er skidt i dag – efter seancen i går!!!
    Rigtig god weekend til Jer begge.
    KH-Marianne

  2. Det er et flot tæppe, er fuld af beundring for der er nogle der forærer så stor et arbejde væk. Håber at Søren snart har det godt igen, men som du selv skriver der skal et godt helbred til at være syg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *