En dejlig morgen!

På denne skønne solfyldte morgen er jeg glad for at fortælle, at Søren har det godt og er næsten feberfri efter den værste dag i hans sygdomshistorie.

Det er ikke rart at se sin førhen så stærke mand være helt hjælpeløs og opslugt af febertåger, som han var indtil i går aftes. Men han fik lidt suppe til aften, og da han sluttede en vågen aften med at bede om en spegepølsemad kl 23.30, kunne jeg sove roligt!

Whisky kørte jeg i pension for et par dage, for selv om han er meget tålmodig, synes jeg, det er synd, når jeg ikke kan gå en ordentlig tur med ham.

5 tanker om "En dejlig morgen!"

  1. Hej Hanne
    Årh! hvor er det dejligt at høre at det er gået over igen. Man blir bekymret for jer, fordi man følger med her på bloggen. Håber så i får en dejlig dag sammen og kan nyde det gode vejr.
    Alle gode ting kommer fra oven..
    Knuz fra Lone

  2. godt det går fremad igen. og sikke heldig du er at have dit håndarbejde og deraf fölgende veninder, jeg tror netop i sådan et forlöb som hos jer så er det ekstra vigtigt at man har noget andet at koncentrere sig om.
    kh.fra Island
    Frida

  3. Tak for jeres søde hilsner! Du har ret, Frida, det er godt at have håndarbejdet, veninderne, vores børn og hunden at interessere sig for! Og så har vi den uforlignelige hjemmepleje og deres omsorg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *