Ha! Jeg snyder da bare!

Vesten i vendestrik er godt strikketøj at sidde med ved sygesengen, når jeg besøger Søren – og så er sygeplejerskerne meget interesserede i det spændende strikketøj!

Men det er ikke altid, man kan beregne, hvor langt Kauni effektgarnet rækker i forhold til vesten, altså hvordan får man farverne til at fordele sig pænt?

vest farver3

Ved starten af venstre forstykke blev striberne rosa efterfulgt af grøn, og derefter gul og lilla på ryggen.

vest farver2

 

 

 

 

 

 

 

Efter den lilla kommer den rosa igen, men derefter den grønne, og det vil sige, at den grønne vil gå igen på både venstre og højre forstykke. Det synes jeg er for kedeligt!

Så derfor snyder jeg! Overgangen mellem gul og lilla ligner overgangen mellem rosa og grøn, så jeg har “vendt det om” og strikker fra nøglets yderside i stedet for indefra, idet jeg bryder tråden og finde et passende sted at skifte.

vest farver

Resultatet er tilfredsstillende, set med mine øjne!

Jeg har besøgt Søren i eftermiddag og fået strikket så meget, at jeg kan se, hvordan det bliver.

Han har ikke haft det ret godt i nat og var meget træt. Der er ikke nogen resultater af prøverne endnu, og de undersøgelser, der er lavet indtil nu, viser ikke, hvorfor han bliver ved at få den høje feber. Den var ikke så høj i dag, men om det er drop’et, der virker, det er for tidligt at sige.

Han havde haft besøg af sin kusine fra Grenå og hendes mand i går, det var han meget glad for, det gav også mig en fridag fra den lange køretur.

3 tanker om "Ha! Jeg snyder da bare!"

  1. Din snydepels! ;P
    Vesten ser ikke ud til at have taget skade, den ser rigtig flot ud.
    Håber at Søren snart får det bedre, jeg bliver helt bekymret. Man må håbe at lægerne på hospitalet ved hvad de gør og du snart kan få ham hjem igen uden feber mm.

  2. hejsa hanne jeg ville lige høre om du vil dele den dejlige opskrift du har på poncho du har på din hjemmeside jeg vil så gerne strikke den mvh jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *