Med EXPRESS-post fra…. Laos!!!

pakke

Det er ikke hver dag, jeg får EXPRESS-pakke! Men i dag kom den gule bil med en spændende pakke fra Laos!

Og se engang, hvad den indeholdt!

Fra min lillesøster, der dyrker bananer i Laos, kom denne utroligt smukke bordløber i de fineste silker, syet som patchwork! Er det ikke fantastisk?

bord

Søster Gitte fortæller, at den er syet i en lille laotisk landsby af en af de mange flittige, men yderst fattige bønderkoner. Silken er spundet af silkeorme, og dernæst vævet i hånden i en af  de utallige fattige byer, langt fra alfarvej og syet i hånden i en anden af de små byer.silker

Da kineserne startede med at udvinde og udnytte silken for mere end 5.000 år siden, var silke forbeholdt Kejseren og hans utallige koner og børn! Nu til dags er silke næsten hvermandseje! Hvor er det smukt!

blomster

Og se nu her! Hvor smukt den flotte silkeløber klæder den yndige buket, jeg fik i går , da jeg var til patchwork i Vitus Bering Quilterne!

Jeg føler mig meget forkælet og omsluttet af kærlig omsorg! TAK!

Og hvor er det så lige, at Laos ligger? Jo, langt ude i Østen, mellem Thailand, Cambodia og Vietnam. Og pakken nåede mig på bare 3 dage!

8 tanker om "Med EXPRESS-post fra…. Laos!!!"

  1. Hold da op hvor er det en smuk bordløber. Fantastiske farver og mønstre i silken. Og buketten er som skabt til løberen.
    Utroligt det kun tog 3 dage at nå hertil. Det tager 1 uge at få post fra Norge..tsk tsk! De må da tage robåden hertil.
    Du fortjener at blive forkælet, Hanne. 🙂
    Knus og god weekend fra Helle

  2. Ej, hvor er den smuk, jeg forstår godt, at du er glad for den, utroligt hvad man kan lave, og endnu mere utroligt, at den kan komme frem så hurtigt.
    Rigtig god weekend til Jer.

  3. Måske var det en idé med en underafdeling af Kludekonerne…

    Tænk hvad det ikke kunne blive til hvis du udvekslede din kunnen med laoterne… nogle ret så flotte og særlige tæpper.

  4. Hej Hanne. Sikke en flot løber – og hvilke farver, den er bare så smuk. Dejligt at høre, at du bliver forkælet og at du har søde mennesker omkring dig, i denne svære tid. God weekend.

  5. Hvor er den smuk i dejlige farver den pynter, og vildt den kom så hurtig frem. Når det sommetider tager flere dage her i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *