Mors nye dyt!

 Puh ha! Jeg har haft kriller i maven i nat! Jeg har aldrig før købt en bil – men det har jeg så nu, og spørg lige, om jeg er stolt!

Det ser ud til, at Whisky også godt kan lide den!

..og han har god plads til at sidde op. Der kommer et hundegitter op til bagsæderne, der bliver nyt fot ham, men det er mest sikkert for os begge.

Den nye ejer er klar!

11 tanker om "Mors nye dyt!"

  1. Tillykke med den nye bil. Den skal I nok blive glade for. Der er ikke noget som at tage et nyt køretøj i brug. For et par måneder siden skiftede jeg min hundebil ud til en mindre, da jeg ikke har hund mere, så jeg kan stadig huske følelsen af “ny” bil.
    God weekend, Lene Z.

  2. Hej Hanne
    Tillykke med det nye køretøj, den er vel nok fin! Håber føret er så godt at du rigtig kan få den indviet, uden risiko for skrammer 😉
    Hilsen Sonja L

  3. Tillykke med dytten!
    Det er en “stor” ting af have købt, kan godt forstå du er stolt.
    Kør nu forsigtigt.

    Hilsen Birte

  4. Kære Hanne.
    Hvor ser bilen fin ud – hjertelig til lykke. Lige en bil, der passer til dig og Whisky. Jeg kan godt forstå, at du er stolt og glad for den.
    Knus fra Kirsten.

  5. Tak skal I have allesammen! Den viste sig at være helt rigtig til mig! Jeg sidder godt i den, jeg stiger ind og ud af den uden besvær (ikke ned i og op ad den!), og jeg har næsten fundet koblingsreguleringen. Og jeg kunne se, at Whisky havde god plads og godt kunne lide at kunne sidde helt op og kigge ud. Men selvfølgelig er det en forskel, og man skal vænne sig!

  6. Hej Hanne
    Stort tillykke med din nye bil, duften af ny bil er bare dejlig.
    Jeg tager hatten af for dig, godt gået du er modig.

  7. Tak Dorthe, den er nu ikke ny, 6 år gammel. Men den virker på mange måder ny, og den er meget fin og velholdt – det er også en kvindelig ikke-ryger, der har haft den, og forhandleren havde også gjort den flot og klar! Så for mig har den “duften af ny bil”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *