Hvor længe er det siden?

Jeg har snakket med forsikringsselskabet i dag med henblik på evt. erstatning af emhætte, elektriker i weekenden osv, og så kommer spørgsmålet: hvor gammel er emhætten? Der er grader for erstatning i forhold til, hvor gammel den er. Og det der med at der løber vand ind, det dækkes ikke. Hvorimod el-skader gør.

Og så måtte jeg jo til at tænke mig om. Ja, jeg har selvfølgelig bilag i Sørens mapper, men jeg tænker i første omgang i billeder!

Jeg kan jo godt huske, hvordan vi fik mulighed for at købe lige det HTH-køkken, vi gerne ville have, i forbindelse med nogle obligationer, der blev udtrukket, men hvornår? Jeg gik på jagt i billedarkivet, for..

…jeg havde på nethinden et billede af denne lille trold, der sidder mellem alle de ting, der er taget ud af skabene, før hendes forældre hjalp Søren med at bryde det gamle køkken ned.

Sønnen genbrugte nemlig skabene til at sætte op i udhuset, så Søren fik skabe til sit værktøj og ALT MULIG ANDET!

Og det viste sig, at jeg skulle helt tilbage til marts 2003, før jeg fandt de billeder. Tænk engang, at det er så længe siden!

9 tanker om "Hvor længe er det siden?"

  1. Ja, er det ikke utroligt som tiden gaar!
    Jeg husker de billeder, de er fra det tidspunkt, hvor vi “moedtes”!
    Ann

  2. Det er rigtigt, Ann, det var netop på den tid, det tænkte jeg ikke på i 1. omgang, men jeg har vores korrespondance helt fra 23.02.2003. Det ER utroligt, som tiden går.

  3. Det er sjovt at se og kigge tilbage på. Tænk sig at det er så længe siden jeg kunne fidne rundt i dit køkken 😉

  4. Den faldt fra hinanden på et eller andet tidspunkt, men den har da også holdt til børn, børnebørn og ikke mindst mig! Når jeg ikke kunne nå skabe, tørresnor osv. Ak ja, den BRIO-skammel med hjul, så den kunne køre, når man vendte den om. Nostalgien længe leve!

  5. Laila, det er nok min pengepung, der må af med det meste, for der er jo også en selvrisiko. Jeg er lidt uheldig i øjeblikket, men sådan er det jo ofte, at “ulykkerne” kommer oveni hinanden. Det var godt, der ikke skete noget værre, f.eks. ildebrand el. stød pga den emhætte, der kortsluttede.

  6. Ja det med grader er de gode til at bøje til deres fordel syntes jeg, men som du siger det kunne have været værre.
    Nu kommer foråret så må det holde op med de uheld.Hjælper om ikke andet så på humøret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *