Noro Socks Tørklæde

Dette tørklæde er strikket og sat på bloggen efter aftale med “Strikkekunsten“, Horsens

Noro Socks Tørklæde med bølgemønster 

Materialer: 100 gram Noro Socks yarn

Pinde nr 4

Slå 61 m op og strik 4 pinde ret. 

Kantmasker (km), som strikkes på alle pinde: 1. m = 1 vrang, sidste m = 1 løs af med garnet foran arbejdet, dette for at arbejdet ikke ruller.

Strik mønster:

1.p: 1 km, *2 ret sammen x 2,  (slå om, 1 ret) x 3, slå om, 2 drejet ret sammen x 2, 1 ret* strik fra * til *  4 gange, slut med 2 ret sammen x 2,  (slå om, 1 ret) x 3, slå om, 2 drejet ret sammen x 2, 1 km.

2. p: km, vrang, km

1.-2. pind strikkes i alt 4 gange

9.-12. pind strikkes ret, dog med km i begge sider.

Disse 12 pinde gentages, slut med 4 pinde ret. Luk af.

Tørklædet er meget let og lækkert, og Noro Socks garnet fås i mange farver.

Jeg fik opskriften kradset ned på en lap papir i Strikkekunsten og har selv udformet den.

12 tanker om "Noro Socks Tørklæde"

  1. Hold da op, hvor er det flot.
    Jeg må vist snart ned i min yndlingsgarnforretning i Kristianstad og forsyne mig med noget Noro-garn. Det koster nemlig det samme i svenske kroner som i danske, så det er noget billigere at købe det i Sverige, og dette tørklæde må jeg bare strikke 🙂

  2. Det er superflot! Jeg er ikke altid begejstret for hulmønster i selvstribende garn, fordi det nemt bliver “mudret” og mønsteret drunker, men her er det helt perfekt fordi garnet fremhæver mønsteret og mønsteret fremhæver garnet! FLOT!

  3. Hvor dejligt, at I kan lide det! Det er jo slet ikke mine farver, jeg havde bare lyst til at prøve noget andet! Men det var sjovt at skrive opskriften, det har jeg ikke prøvet før, og jeg havde bare nogle noter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *