Hvem er det, der banker på?

Jeg har flere gange hørt en lille tikkende lyd ved vinduerne, og nu så jeg, hvem det er, der meget ihærdigt forsøger at komme ind!

Det er et halemejsepar! De er simpelthen så yndige, lysegrå og lidt sort og den lange elegante hale. De forsøgte både ved køkkenvinduet og vinduet i køkken/alrummet.

Ikke særligt bange, men selvfølgelig lidt svære at fotografere gennem ruden og imellem orkidéerne..

..og svære at fokusere på, så små de er, så helt skarpe er billederne ikke. Jeg tog mange, og på de fleste var det blade og grene, der var skarpe!

Skarpt eller ej – den er da ikke til at stå for! Den vil tydeligvis gerne ind i varmen, mon den tror, den kan bygge rede her?

10 tanker om "Hvem er det, der banker på?"

  1. Sikke flotte billeder. Især det sidste er jeg vild med – den er da så kær.
    Jeg har stort set kun haft solsorter ved foderbrættet denne vinter, men jeg fodrer alligevel – for de skal da også leve.
    Janne

  2. Hold da op..det sidste foto er da absolut året presse fuglefoto…alletiders….hold da op hvor ser den sød ud….
    Rigtige gode billeder og en fin historie om det søde halemejsepar.
    Knus, Helle

  3. For 3 – 4 uger siden da jeg var kommet ud på trappen og havde låst døren, så jeg der sad 4 halemejser i hækken hvor jeg fodrer fugle. Ærgerligt, for jeg havde jo injen kamera med. Da jeg låste taxaen op fløj de.
    Gode og dejlige billeder du har fået – gad vide hvad de egentlig vil?

  4. Tak! Ja, jeg er også selv vild med de billeder. Men “årets fuglepressefoto” – det er det nu ikke, det er jo ikke skarpt, men utroligt sød er den lille fyr! Og meget smukke er de begge 2.
    Jeg har haft halemejser flere gange i vinter ved foderbrættet, eller rettere ved de fedt/frøblandinger, jeg hænger op. Sommetider en hel flok. Jeg fodrer flittigt med flere slags frø, fedt, æbler, nødder, solsikkekerner osv, og så ligger haven tæt ved lidt skovagtig bevoksning, som det nok også kan ses på mine billeder.

  5. Sikke dog et pragtfuldt billede, hvor den kigger ind til jer:-) Kan godt forstå dén, for det har da sandelig også været koldt derude…
    Din valkede taske er blevet rigtig flot:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *