Klovn!

Ja, det er mig selv, der er klovnen! Det kunne være gået meget værre, men jeg skvattede på et fortov, da jeg gik formiddagstur med Whisky, jeg ved faktisk ikke, hvad det var, jeg snublede over, måske en flise, der ragede lidt op. Fliserne i denne by har aldrig været i orden!

Der skete ikke rigtig noget, andet end et par hudafskrabninger på et knæ og en albue, men jeg nåede at blive forskrækket, idet jeg faldt. For 2½ år siden faldt jeg lige på ansigtet og smadrede brillerne og måtte sys for en slem, dyb flænge over næsen, hvor brilleryggen havde skåret sig ind. Det fløj lige gennem hovedet på mig: ikke igen! så jeg nåede at dreje hovedet og holde det oppe. Whisky stod helt upåvirket, mens jeg sundede mig og mærkede efter, om der var noget, der gjorde ondt.

Og så blev jeg så glad, da der straks kom et par håndværkere til, de smed bilerne og kom styrtende til hjælp! Ja, tak, jeg ville gerne have hjælp til at komme på benene, men så kunne jeg mærke, at der ikke var andet end skrammerne. De kunne da vaskes!

Men puh ha, man bliver forskrækket og lidt sur på sig selv, for hvad pokker faldt jeg over? Men jeg har heldigvis stærke knogler – det ved jeg fra en folkeundersøgelse for knogleskørhed.

4 tanker om "Klovn!"

  1. åhhh det var godt du slap med kun en forskrækkelse og nogle hudafskrabninger….ja du må se at være mere vågen når du går, så du ikke falder en anden gang 🙂 Ikke noget med at gå og drømme om garner og stoffer.

    Knus, Helle

  2. Tak for deltagelsen! Det er heldigvis så lidt, der er skrammet!
    Helle, det var sjovt nok hverken stof eller garner, jeg gik og tænkte på. Jeg var meget opmærksom på Whisky, som gik fuldstændig afslappet og pænt, selv om der var 2 hunde, der gøede voldsomt af ham fra haver på den anden side af gaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *