Vellykkede workshops i Hvidovre

Det var en spændende dag på Aktivitetscenteret i Hvidovre, hvor vi ikke havde været før, HANNEs, Hannes mor og jeg, med HANNEs butik og mine workshops.

Så flot så Hannes butik ud med masser af FQ, modeller og mønstre, da bilen var tømt og før kunderne kom.

Og så skal jkeg ellers love for, at det strømmede ind med kunder, og der var gang i forretningen.

Og der var sandelig også interesse for mine workshops i “Ditzy Donuts” og Japansk Foldeteknik med blomstereffekt.

Det var rigtig hyggeligt, og dejligt at møde mange af mine læsere her fra bloggen. Det er jo lidt pudsigt, når folk kommer én smilende i møde og hilser på, som om vi har kendt hinanden længe! Vi har bare aldrig set hinanden!

Det er en lang køretur frem og tilbage på én dag, men i hyggeligt selskab og godt vejr er det ingen sag: Hanne kørte bilen i den stærke trafik med masser af forsinkelse pga vejarbejder, Hannes mor arbejdede på sin smalle plads på bagsædet med at folde flyers! og jeg strikkede og snakken gik!

Lykken er så i sidste ende at komme hjem til en glad hund, der ikke lader sig mærke med bebrejdelser, fordi jeg har været væk i så mange timer, men hilser pænt på mine rejsekammerater og begejstret kommer med mine hjemmesko!

5 tanker om "Vellykkede workshops i Hvidovre"

  1. Hej Hanne.

    Ja det er rart med en trofast ven der venter. Det ser ud til at der er en flot udstilling i fik lavet. godt du gider at vise de forskellige teknikker.

    Kh fra Laila

  2. Pingback: "HANNES" og Hanne S var i Hvidovre med patchwork - se mere på HANNES blog om patchwork |

  3. Hej Hanne. Tak for en hyggelig eftermiddag i Hvidovre. Det var rart at få hilst på dig, jeg har fulgt dit liv og gøren i lang tid over blokken. Der var godt nok gang i workshoppen. Dejligt at se så mange glade patchwork piger. Tak til jer alle tre for i tog turen over broen. En god dag til dig. Hilsen Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *