Skøre, dejlige Frederik og skønne Bodil!

 

Frederik blev 14 år i går, og jeg var inviteret til eftermiddagskaffe og Svensk Pølseret (Frederiks valg). Frederik er en dejlig dreng, men også lidt “skør” – det vil han gerne være. Han fik de ønskede stribede “pyjamasbukser” og nogle armbånd af mig i fødselsdagsgave, og han var bare så glad! Han fik flere andre bløde pakker, alle lidt outrere, men herregud, når det nu er hans fornøjelse!

Skelethuen var også en hedt ønsket gave..

..og så kan han jo lige alle attituderne!

Og så de lange, tynde ben!

Jeg fik den varmeste, kærligste velkomst af lille Bodil, det er så dejligt, at hun tydeligt kender mig fra gang til gang.

Hun er bare så charmerende og så dygtig!

Datteren har købt garn hos Kenneth Weller og havde bedt mig tage min garnvinde med, så hun kunne få det vundet op, det er jo spændende, hvordan det er at strikke af. Men hvordan får man garn fra en spole og over på garnvinden? Det plejer jo at være en garnholder – “paraply”? Nå, vi fandt ud af at trække tråden op over en lampe, så gik det derudaf!

Men det måtte Bodil se! Hvad i alverden var det, der foregik?

Hun er altså bare “Mors hund”!

Det var en dejlig fødselsdag. Tak for sidst!

5 tanker om "Skøre, dejlige Frederik og skønne Bodil!"

  1. Hej Hanne.

    Godt du havde en god dag med familien, og je Fredrik er skøn en rigtig teenager, de skal jo leve de ting ud selvom vi korser os ind imellem.

    kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *