Jeg syr og jeg syr

Sammensyningen i baner af blokkene til brudekjolequilten er snart slut, så gælder det “den anden vej”, altså banerne til det hele tæppe, men det gode ved denne teknik er jo, at så er tæppet færdigt! Ingen sammenlægning, ingen kanter, og quiltningen er foregået løbende.

 

Et lille smugkig for Anne-Mettes skyld!

Men der skal pauser til, og da vi er så heldige at have fået en hel del dejlige æbler foræret, lod jeg mig inspirere til “en-hylden-hen-tærte”

Med marcipan, havregryn, lidt mel, rørsukker, 1 æg og Becel + hakkede mandler henover æblebåde.

Så vi kunne få lidt søndag eftermiddags-hygge-kaffe. Det gik godt, den blev lækker, men fylder meget i maven!

8 tanker om "Jeg syr og jeg syr"

  1. Stine, det var faktisk det, jeg havde planlagt: hør og flakoner + gammelt mellemværk og broderier – dog ikke tykt pladevat! Men så kom ønsket om at bruge brudekjolen mm, det har jeg så suppleret, for at det kunne blive stort nok. Hør + flakoner vil jeg sy kommer en anden gang!

  2. Nu, hvor det er færdigt, kan jeg godt lide tyngden fra pladevattet – men jeg forbandede det langt væk da jeg syede sammen. Det var godt nok tungt! Idéen med at bruge brudekjolen er da fantastisk – måske man engang skal forsøge sig 😉

  3. Stine, det pladevat, jeg bruger, er Heirloom 80% bomuld og 20% polyester, det er en meget lækker blanding, ikke for tyk og meget let at quilte i. Det kan krybe lidt, så det får en let opskylning i vaskemaskinen før brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *