Tak til alle, der "puffede" til priserne!

Jeg er temmelig sikker på, at der rundt omkring sidder en del patchworkere eller patchwork-interesserede samt måske især fans af Projekt Puttetæpper, som ydede en indsats for, at priserne på de 10 puttetæpper på auktion til fordel for Julemærkefonden blev presset op mod det flotte slutresultat! Nogle har fortalt mig om det i ugens løb – også familiemedlemmer!

Erfarne auktionskøbere lægger jo et maximum-beløb ind, som man skal byde over, og dermed stiger budene langsomt, men hvor er grænsen, hvor højt kan de komme op? Vi kan se, at der er udvalgte tæpper, hvor maximum-budet er lagt ind af samme person, men uden alle jer til at byde op, var tæpperne blevet solgt alt for billigt!

Det blev de ikke. Der er nogen tæpper, der uforståeligt for mig ikke er kommet så højt op, som andre, men det samlede resultat er flot.

Her er højdespringeren! Det søde tæppe i mange pastelfarver sprang højt de sidste dage og fik hammerslag på 4.000 kr. Det er virkelig flot. Tæppet var et sengetæppe, Inga som begynder syede af bl.a. rester fra andre på Patchworkholdet på Søndergården i Brædstrup, men aldrig fik gjort færdig og derfor spurgte hun, om Projekt Puttetæpper kunne gøre det færdig, så det kunne bruges til et (stort) puttetæppe? Bente, som er ekspert i at gøre UFO’er færdige, quiltede og kantede tæppet, og så valgte styregruppen det ud til at sætte på auktion, da vi blev spurgt, om vi ville støtte Julemærkefonden på den måde.

Den fine sampler lå længe til alt for lav pris, fotografiet på auktionen viste slet ikke det fine håndarbejde, og måske er der mange potientielle købere, der ikke kan vurdere den utroligt flotte quiltning. Men lige til allersidst “sprang” prisen op fra 1.400 til 2.600 på 3 kvarter! Det er dejligt, køberen får en rigtig klassiker, syet af Tull i Malling.

I må godt synes, at jeg er “for meget”! Men jeg købte faktisk det dejlige tæppe, som Birgith har syet! Lige fra jeg hentede det hos hende på vej til Træf i Skærbæk, hvor det skulle udstilles i Projekt Puttetæppers udstilling, har jeg været fascineret af det. Det er så flot syet, og mønsteret “trækker mig” på en eller anden måde ind. Så da det på aktionssiden fremstod med forkerte, nærmest brunlige farver i stedet for de olivengrønne, ærgrede det mig, at det ikke blev budt op. Så egentlig var det vel for at hjælpe prisen op, at jeg bød nogle gange. Og så stod det stille et par dage, hvor jeg så kom til at holde rigtig meget af tanken om, at det kunne blive mit! Derfor lagde jeg et maximumbud – og så blev det mit for 1.450 kr – alt for billigt, men jeg er meget glad for det. Jeg har tæpper nok, men jeg kan også godt lide at have enkelte tæpper, som andre har syet, når de betyder noget for mig.

Tak for indsatsen til alle!

4 tanker om "Tak til alle, der "puffede" til priserne!"

  1. Tillykke med en god indsats og et flot resultat.
    Jeg er nylig blevet ejer af min første pc.er og er faldet over din blog, følger den dagligt – og dermed også “Projekt Puttetæpper”. Forelskede mig i det flotte tæppe af Birgith Lorenz, men blev hele tiden overbudt. Isen i maven begyndte at smelte omkring de 2500kr. Tænkte at modstanderen “f….. kommer til at betale”! Stoppede ved 3800 kr.
    Det samme gentog sig med det smukke tæppe lavet af Tull Meldgaard. På sidstedagen vidste jeg at tæppet ikke ville blive mit men en “proff´s”, bød med til 2600 kr, stoppede kl. 14.45 og kørte på job. Hvor ville jeg gerne have været en af ejerne! Håber at de vil værdsætte kunstværkerne.
    Naboens tykke søn er lige vendt hjem fra et ophold på et julemærkehjem adskillige kiloer tyndere, og er nu en flot, ung fyr med styr på tingene. Altså, det nytter noget!

  2. Ja, det kunne du sikkert, Hanne!
    Kirsten, det var synd, du ikke lykkedes med at købe et af dem, det er ikke til at forudsige, hvor det ville have stoppet, hvis du fortsatte! Jeg kan se, at det er den samme, der har købt Tulls og mit, en meget aktive byder, som har budt op på flere tæpper, mens en anden meget aktiv har købt både Susses, Birthes og Birgiths, om de er “proff’s” kan man jo ikke vide.
    Ja, det nytter noget, og det er en fornøjelse at kunne hjælpe de unge mennesker!

  3. Tillykke med dit puttetæppe…det var også et super flot tæppe.
    Ja mit tæppe røg nu op over 3ooo kr og så havde jeg ikke råd længere…bød op til den kom til 1500 kr 🙂
    Jeg skal i stedet for have købt 2 Farstrupstole, da mig og min mand har dårlige rygge og derfor skal have nogle ordentlige stole at sidde i.

    Men hvor er det super dejligt at høre, at så mange hjalp til med at få priserne i vejret….alt i alt en rigtig god aktion, som vi da godt kan gentage engang i fremtiden *s*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *