26.150 kr for puttetæpper!

26.150 kr indbragte de 10 puttetæpper, da hammerslagene faldt i dag på lauritz.com.

Det er vi meget stolte af! Og når laritz.com lader hammerslagsgebyr + auktionssalær følge med, får Julemærkefonden 32.130 kr!

Det var sjovt at følge auktionerne til slut, hvor flere af de tæpper, der ikke lå højt, pludselig sprang, f.eks. det sidste, som sprang fra 1.400 til 2.600 på 3 kvarter. Alle tæpper indbragte pæne beløb, fra 1.100 til 4.000.

Det har været en oplevelse at være med til, indimellem har det givet frustrationer og spændinger, men nu syr vi puttetæpper til børnene!

8 tanker om "26.150 kr for puttetæpper!"

  1. Tillykke med det flotte resultat, det har I ærligt fortjent. Jeg kunne heller ikke forstå de lave priser der var til start, men det er super godt gået og en god sjat penge i jeres kasse.
    Jeg støtter gerne selv julemærhjemme ved at købe julepins og julemærker. Hov de der pins skal vist bestilles, fik ingen sidste år for da var det for sent; må af sted i morgen på posthuset.

    Hilsen Birte

  2. Flot, flot, flot.
    Tillykke til jer alle med det flotte resultat – ja, det har været spændende at følge de forskellige bud.
    Der er vidst mange der ikke helt er bevidste om det enorme, frivillige arbejde for julemærkehjemmene, så mange flittige hænder udfører hver dag, til stor glæde for de børn, der har haft et ophold på et af disse – et minde for livet om en god tid, der har givet børnene større livskvalitet på mange måder.
    God advent og mange pw-hilsener fra Diana i Ebeltoft

  3. Helle Thode, tak for de bud, du har givet, duog mange andre har aktivt medvirket til at få de gode resultater! Det kunne være sjovt at vide, hvem der har budt, og vi er ikke i tvivl om, at mange har gjort en indsats og har haft is i maven!

  4. Hej Hanne.

    Godt at tæpperne blev værdsat, vi skal ikke kaste vores arbejde i grams. Der ligger mange timers arbejde i de tæpper.

    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *