Massemord på sekunder

En af mine naboer havde fortalt mig, at jeg har et hvepsebo oppe på skorstenen! – men det skete der jo ikke så meget ved, og jeg skal jo i hvert ikke op og kravle på stige og tag.

Og jeg mærkede ikke noget til dem så højt oppe, skorstenen er lukket for flere år siden, da vi solgte brændeovnen.

Men i går, da jeg hængte vasketøj op på altanen, hørte jeg en hidsig summen og så, at der var kommet ét til inde i træværket under taget.

Det var jeg ikke så vild med, så ved hjælp af yngstesønnen fandt jeg frem til et firma, der fjerne skadedyr: Chrisal Skadedyrsservice og sendte dem en mail. De reklamerer med hurtig service, og det skal jeg lige love for: jeg fik omgående svar, og i morges ringede han og aftalte tid til ved mioddagstid i dag.

Han sprøjtede først på altanen, hvorfra vi fjernede os hurtigt! Og derefter op på skorstenen, som fik et par gange.

Det ser meget effektivt ud, så det regner jeg med, at det er. Og det siges, at de ikke kommer igen 2 år i træk, så det håber jeg.

Vi har haft et hvepsebo på altanen før, for ca. 10 år siden. Det sprøjtede Søren selv med hjælp fra naboen og hans unge søn en aften, det gik fint. Bagefter gav Søren en lille én i form af en whisky eller 2. Og næste dag mente den unge nabosøn nok, at det var en stærk gift, Søren havde brugt at sprøjte med – for han havde det ikke så godt i hovedet!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *