Til lykke på 92 års fødselsdagen

Karen fylder 92 år i dag! Jeg vidste ikke, at det var i dag, men det var vores ugentlige besøgsdag, og så viste det sig, at hun havde veninder på besøg til eftermiddagskaffe på terrassen i det dejlige vejr.

Så jeg fik kaffe, kringle og æblekage sammen med dem og så den fine æske og tilhørende nålebog, som en af dem havde lavet til Karen.

Jeg havde til i dag lavet mønster til HANNEs DHU til Karen, syet en prøveblok og skåret stof, så hun kan komme i gang med at sy blokke til et puttetæppe. Denne gang bliver det med samme stoffer og ikke restestoffer, og et “Tæppetante-puttetæppe” – ikke blandede blokke med årsmønster, som Karen nu har lavet 3 af.

“Tæppetanter” syr efter eget valg af mønster og stof, og det vil Karen gerne denne gang.

Jeg tror, det kan blive et kønt tæppe i rolige farver, 4 blokke syet sammen som én blok og så med stolper imellem – tror jeg – vi får se, når blokkene er syet. Karen er utroligt flittig, så det varer sikkert ikke længe.

Jeg havde også taget toppen til det sidste tæppe med – nu med kanter – det blev meget beundret af veninderne, som næsten ikke kunne tro, at Karen har syet det!

4 tanker om "Til lykke på 92 års fødselsdagen"

 1. Hej Hanne og Karen.
  Waauuuuuuu hvor er den flot og sikke en dejlig ide…. ja jeg glæder mig vildt mege til at se tæppet færdig og ja jeg vil gerne sponcer bagside stoffet til det. Jeg har lige fået den som i har midten ( den lyse med blomster), hjem igen og vil gerne bidrage til dette helt fantasiske “projekt”. I siger bare hvormeget jeg skal tage fra til jer….
  Hilsen Hanne

 2. Tusind tak, HANNE! Alle stofferne er fra din butik! Den gule med de rosa blomster havde du på tilbud med 2½ meter i en pose, ligesådan den med de små blomster. Det er godt at have noget på lager!
  Den helt lyse (mønsterdel 4) har jeg ikke ret meget af, men jeg håber, det rækker, ellers må vi finde en, der ligner.
  Jeg regner med, at tæppet bliver ca. 130 x 160, så vi tager med tak imod bagsidestof – du kan selv vælge hvilket! Så får jeg det bare med ved lejlighed. Karen skal lige sy blokkene først.
  Det er sødt af dig. Du møder Karen, når du kommer til Søndergården 29. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *