Brødrene Price – go home!

Yngstesønnens 40 års fødselsdag blev fejret, som han allerhelst ville: Han lavede mad til sin familie og nærmeste venner!

Han elsker at lave mad og er god til det – han elsker spændende redskaber til madlavning og har mange – bl.a. denne store grill m/ovn.

Han og svigerdatteren inviterede til havefest, og da vejret ikke var alt for stabilt, havde de rejst telt og pavillon i haven, hvor venner og familie i flere generationer fra Bornholm, Jylland og København samledes til en uformel og hyggelig fest.

Efter værtindens specialitet  – en meget lækker rejecocktail – var der stor buffet med masser af salat, burgerboller, pitabrød og hjemmebagte flûtes, samt “Pulled Pork” = svinenakkefilet, som blev røget og grillet fra kl. 6 om morgenen til 18 om aftenen, pakket ind i masser af specielle krydderier og …

trukket i supermøre trevler. Hold da op, hvor det smagte!..

..lagt inden i en burgerbolle eller et pitabrød sammen med coleslaw, som havde trukket fra dagen før.

Der var også okseculotter, som var vacuumpakket og mørnet i 57 grader varm vand i mange, mange timer og grillet til sidst (det hedder noget fint, fransk!) – super-super-mørt kød! Og med en skøn salatbar, som svigerdatteren stod for.

Storesøster var virkelig imponeret over, hvad hendes “lille” bror kunne diske op med..

..og hendes drenge ku’ også godt lide fortæringen..

..selv yngste, som ellers spiser meget lidt kød og normalt kun kylling eller fisk, guffede i sig af den lækre, på-tungen-smeltende Pulled Pork.

Til dessert: “James Oliver-chokoladetærter” med hjemmelavet italiensk blåbær-mælkeis. Ismaskinen (for sådan én har han jo også!) havde kørt i døgndrift! Og det var altsammen så lækkert og faldt i smag hos både små (ned til 11 måneder) og store (80 år)!

Det var et kæmpearbejde, og de 2 havde forberedt alt, jeg fik lov at hjælpe lidt til med at gøre klar, men mad, arrangement, borddækning osv stod de helt selv for. Tusind tak for sidst! Det var en dejlig fest!

3 tanker om "Brødrene Price – go home!"

  1. Det er Sous Vide det der franske ord. Det betyder noget så enkelt som vakum eller vakumpakket.
    Og tak for din “lille” (læs kæmpe) arbejdsindsats.

  2. mmmm, lyder bestemt super lækkert. og igen til lykke med din sön, ser ud til at have været en rigtig, rigtig dejlig fest.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *