Æblehøst-teamet

Det er blevet en tradition, at Christian og Christina tager til Fyn og høster æbler på Nørreløkke ved Bogense. Det startede i 2009, hvor Søren fik et mangeårigt ønske opfyldt og nåede at være med, selv om han kun kunne sidde på en klapstol og dirigere Christian og mig!

I år plukkede vi 60 kg, og vi kunne godt have fortsat, for de er simpelthen så skønne, de æbler, så det var svært at sige stop!

 

 Det er Gala og Elstar, vi plukker flest af, de er utroligt søde og friske. Og vi nåede også lige at få en lille portion Sunrise æbler, der skal spises med det samme – og det bliver de. Det er et helt særlig frisk æble, men det må ikke gemmes, så bliver det trist og melet, så de har dem kun først på sæsonen – og den er slut med de 3 poser, vi købte!

Det var Christian og jeg, der plukkede de 60 kg..

Christina havde en speciel opgave i år! Hun skulle tage sig af den lille “terrorist” Diki, der var så “morsyg”, at han hylede i vilden sky, hvis han ikke var i nærheden af mig!

 Men så syntes han iøvrigt, at det var spændende..

 ..og et nedfaldent æble kunne bruges som bold!

Uhmm – vi smovsede allerede i bilen hjem i friske æbler! 

 

En tanke om "Æblehøst-teamet"

  1. Det er korrekt med Sunrise. I løbet af en uges tid bliver de let melede og kedelige, selv om de opbevares køligt. Ærgeligt, for det er et skønt æble så længe det er sprødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *