Det gør mig rigtig glad…

..når jeg møder sådan en hjælpsomhed!

En ældre, mangeårig tæppetante, som stadigvæk gerne monterer og quilter blokke og toppe, som andre har syet, kan ikke selv fotografere de færdige tæpper eller bringe dem til Julemærkefondens kontor med sin rollator, som hun plejer!

Men hendes søde nabo ringede til mig i går for at spørge, om det var mig, der havde med materialer til puttetæpper at gøre? For Edel vil gerne lave mere og har det rigtig godt med at sidde med det håndarbejde.

Det viste sig i samtalens løb, at der faktisk ligger 3 færdige tæpper hos Edel, som én hos Julemærkefonden har lovet at hente. Edel har færdiggjort tæpperne af 3 toppe, som 2 tæppetanter, Inga og Maren har syet, men som vi ikke har fået billeder af endnu.

Det ordnede naboen og sendte billederne til mig. Så bliver Inga og Maren glade! Det er jo altid dejligt at se sit arbejde færdigt.

1602 inga kruse og maren langergaard quilt edel iversen 1 1602 inga kruse og maren langergaard quilt edel iversen 2 1602 inga kruse og maren langergaard quilt edel iversen 3

Og nu er jeg så godt i gang med at pakke en stor pakke til Edel med toppe, blokke, vat og bagsidestoffer, så hun kan få noget mere at sy!

Godt med hjælpsomhed og samarbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *