Sikke en dag!

Det har været en lidt vild dag! Min søde “engel” kom i morges efter sin ferie – jeg troede hun var på arbejde, men hun kom for at hjælpe mig med rengøring – det er hun bare en knag til!

Så kom der et ægtepar fra Faaborg med 5 (fem!) sække  stof til Projekt Puttetæpper, hun havde ryddet op, fordi de forventer snart at flytte, og hun syr ikke så meget mere. Det er rigtig fine stoffer, og også nogle UFO’er, så vidt jeg kan se, jeg har ikke set ret meget af det endnu.

Mens de var her, ringede der en anden dame og spurgte, om hun måtte sende nogle firkanter, riet på pap!

Jeg fik gjort noget klar til at tage med ind på Depotgården til håndsyning, men kom først derind ved 14-tiden.

Der var Aja netop blevet færdig med at quilte hele 2 puttetæpper på long-arm-maskinen med Laila som læremester. De mangler lukkekant, før de er helt færdige, men derfor kan de godt ses – de er fine. Det ene er en del af et stort sengetæppe, som Projekt Puttetæpper er blevet foræret, og som Aja har pillet pap ud af og delt op, så der bliver 3 tæpper ud af det: aja puttetæppe af sengetæppe

Det andet er syet af stoffer, som Kirsten Juhl i Kolding har doneret stofferne til:

aja puttetæppe

Og Ulla fik netop lukkekanten færdig på sit store tæppe til et barnebarn, en ung mand,

ulla tæppe til barnebarn

Jeg fik ikke selv syet så meget, for pludselig ringede min mobil – det var datteren, som det var lykkedes mig at overraske med en buket på en mærkedag, som hun og svigersønnen selv havde glemt! Det var ærligt talt meget sjovt! Det er deres 25 års forlovelsesfest og den dag, de ellers i mange år regnede deres forhold fra, i så høj grad, at de holdt “kobberforlovelsesfest” 12½ år efter! De blev først gift en hel del år efter – og i 2 omgange, så et sølvbryllup er der lange udsigter til.

Når jeg husker dagen, er det fordi, de forlovede sig på Sørens og min bryllupsdag, som kunne have været den 52. i dag.

Og så fik jeg endnu en overraskelse, da telefonen ringede igen! Det var Linnea, som var i Skovby (ved Bogense) for at hænge patchworktæpper op til en udstilling med patchwork, som Eva Johansen, hun selv og 2 andre patchworkere åbner i morgen på Kunstgården. Hun ville høre, om jeg var hjemme, for så ville hun komme forbi med 4 puttetæpper, hun har syet til Projekt Puttetæpper. Vi aftalte at mødes udenfor Depotgården, og som altid er det 4 meget flotte tæpper, Linnea har syet. Det ene vil ikke blive vist før om 1 år, for det er et af 21 jubilæumstæpper, der skal bruges i forbindelse med Projekt Puttetæppers 20 års jubilæum i 2017. Forskellige tæppetanter er i gang med at sy hver sit tæppe med hver sit årsmønster fra de 20 år.

1605 linnea hassing nielsen 3 1605 linnea hassing nielsen 2 1605 linnea hassing nielsen 1

Og så et lille kuriosum: da jeg var hjemme igen og gik tur med Diki, kom jeg i snak med en af mine nærmeste naboer og fortalte om den lille overraskelse til datteren og svigersønnen. Nåh, det var da sjovt, sagde hun, det er også min bryllupsdag i dag! Og så viste det sig, at vi var blevet gift på samme dag i 1964! Det var vi nok aldrig kommet til at snakke om, hvis ikke det lige var pga den buket i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *