Sengetæpper til Julemærkehjemmet Kildemose

Man må sige, at i Projekt Puttetæpper kommer det stadig nye udfordringer, og vi keder os i hvert fald aldrig!

Som status er, hvor alle 4 julemærkehjem har et pænt lager af puttetæpper til børnene, og der oven i købet bliver lagt tæpper til side, så de er klar, til et nyt hjem for 40 børn åbner om 1 år, kan vi sige ja til et ønske fra det mindste hjem Kildemose i Ølsted v/Frederikssund, om at sy sengetæpper til deres 24 helt nye lækre box-madrasser, som er en donation fra Tempur-madrasser!

nye boxmadrasser drenge

De gamle skibsbrikse med godt slidte skummadrasser er kasserede efter mange år, og børnene glæder sig over de nye senge.

nye box madrasser piger

Så nu appellerer vi til tæppetanterne og andre patchworkere om at være med til at sy 24 sengetæpper + evt. lidt flere til at skifte med, når de skal vaskes.

Jeg er temmelig sikker på, at det vil lykkes, og det første tæppe er næsten klar, for vi har fået en top, som er for stor til puttetæppe, og som vi egentlig havde regnet med at lade sælge på auktion til fordel for Julemærkefonden. Men nu har en quilte-forretning “Quiltefant” quiltet det meget smukt, og jeg er ved at sy lukkekant på. Det har nemlig den helt rigtige størrelse og vil blive vores første bidrag!

Ork, jeg har allerede flere planer, det er da et dejligt nyt éngangs-projekt, ligesom det, vi løste i 2008, hvor vi syede sengetæpper til Julemærkehjemmet Fjordmark, der også havde fået box-madrasser. Og jeg ser jævnligt værelserne med de kønne, farvestrålende sengetæpper på Fjordmark og glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *