Hold da op, det går forrygende!

Tilmeldingerne til at sy sengetæpper til Kildemose strømmer ind!  Allerede på førstedagen kom der tilsagn om at sy 18 tæpper!

Ligeledes har vi modtaget flere tilbud fra butikker om at donere bagsidestoffer: En Bente Ting i Nykøbing F, Le Quilt i Frederikssund og Patchwork Kælderen i Kolding var alle hurtige til at tilbyde bagsidestoffer, som vi har fundet mulighed for at modtage uden store udgifter til porto!

Det første sengetæppe er allerede færdigt! Et tæppe, vi har modtaget fra Birte i Næstved, er for stort til puttetæppe, og vi havde bestemt, at det kunne blive solgt på auktion på Julemærkehjemmet Fjordmark, som vi engang imellem gør med tæpper, der er for store eller for små. Det har lige størrelsen til sengetæppe, og det er blevet meget smukt quiltet af Quiltefant. Jeg syede lukkekant på i går, og nu bliver det første sengetæppe i projektet!

sengetæppe 1 birte bendixen og quiltefantDet er et meget fint sengetæppe, syet i lækre MODA stoffer, og quiltningen er flot!

sengetæppe 1 birte bendixen og quiltefant quiltning bagJeg er simpelthen så glad for at kunne præsentere det fine tæppe, ligesom det var en dejlig dag i går med mange mails og telefonsamtaler fra positive tæppetanter og andre patchworkere, som gerne vil være med!

Og så er jeg ellers selv i gang med et tæppe til samme formål. Jeg har fundet et gammelt, påbegyndt arbejde frem – ikke engang en UFO vil jeg sige! – med nogle søde blå og lyse blomstrede stoffer i trekanter syet som såkaldte “hurtig-trekanter”. Nu syr jeg det, som jeg hele tiden har haft plan om, bare større. Der skal nok komme billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *