Det er godt, vi har nogle flittige tæppetanter…

…i Projekt Puttetæpper! For jeg får ikke selv syet ret meget lige for tiden! Jeg fortæller mig selv hver dag, at så er der noget andet, jeg laver for samme dejlige projekt!

Bl.a. laver jeg billeder af alle de skønne tæpper og lægger dem ud diverse hjemmesider, Facebook og galleriet på Dansk Patchwork Forenings hjemmeside.

I går fik jeg sorteret alle de tæpper, som midlertidigt er havnet her på min sovesofa (igen)! Nogle af dem er taget fra til en udstilling på plejecenteret Nørrevang i Horsens fra 3. januar. Andre bliver sammen med tæpper fra de andre i styregruppen sendt med forstanderen på Fjordmark, når vi mødes den 2. nov. til et specielt arrangement, og Lasse hjælper os så med, at de kommer til Julemærkehjemmet Skælskør, som ikke har fået tæpper for nylig, som de andre har. Lagrene skal jo være fyldt op!

Og der skal også laves adresselister, som skal følge med tæpperne, fordi hjemmene insisterer på at sende et takkebrev til dem, der har syet tæpperne – det bliver “tæppetanterne” meget glade for!

Se nu lige billeder af 18 flotte tæpper, som én tæppetante har afleveret indenfor de sidste 14 dage!

Pernille har selv syet nogle af tæpperne, men langt de fleste har hun syet af blokke (firkanter), som andre har syet og afleveret, eller ufærdige tæpper, vi har modtaget. Når nogle af dem ligner hinanden / er syet efter samme mønster, er det fordi det er efter årsmønstre fra forskellige år. Nyt mønster hvert år. Og her er brugt mønstre fra 6 forskellige år, foruden mønstre efter eget valg.

Det er imponerende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *