Dejlig fødselsdag – igen!

pejsegården

Nu skal vi heldigvis ikke fejre flere runde/halvrunde fødselsdage igen lige med det samme! Det var også vellykket og dejligt dennegang, men i dag er vi lidt trætte! Søren tog “fusen” på den inviterede familie, som troede, at det foregik herhjemme, men han var kommet i tanker om, at det var nemmere at tage dem allesammen med ud på Pejsegården, hvor han havde bestilt sine livretter: Gammeldags oksesteg (den kunne spises med ske!) med tilbehør, incl. tyttebær i flødeskum! og Rubinsteinkage til dessert:

dessert2

dessert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resten af dagen foregik herhjemme i det skønneste vejr, så der kunne drikkes kaffe ude..

kaffe ude

.. og inde

kaffe

Og selv om det var umuligt at få en ønskeseddel fra “manden der har alt, hvad han ønsker sig”, var det alligevel lykkedes at finde dejlige gaver til ham..

hortensia

..som de smukke Hortensia fra vores gode veninde..

gaver

..noget til halsen og ganen, bøger, bl.a. svigersønnens helt nye bog “Helt ved et tilfælde”, et klippekort til havearbejde (!), fløjlsbukser, en ny printer/scanner mm.

whisky

Whisky blev heller ikke glemt midt i al festivitas’en.

helle

Datteren havde bagt de skønneste små chokoladekager, som blev serveret sammen med friske ananastrekanter og friskplukkede blåbær:

chokoladekage

Uhhmm!

leonor

Den evigt flittige svigerdatter var overalt

bærplukkerne

Der blev også tid til at plukke blåbær – og den måde med en spand i en snor om halsen (så man har hænderne fri), havde Anne Mette aldrig prøvet før!

kokkene

Natmaden stod Christian og jeg for! De svenske Smørgåstorter faldt i smag, skal jeg hilse og sige, så der kommer en trin-for-trin-opskrift!

Søren var meget træt, selv om han fik sig en lur undervejs. Men hvor var det dejligt, at vi kunne fejre ham!

6 tanker om "Dejlig fødselsdag – igen!"

  1. Mit hjerte slår kolbøtter og jeg får kuldegysninger af dit indlæg. Hvor er det skønt at læse, at I har haft sådan en fantastisk fødselsdag – det glæder mig så meget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *